893834656-images6.jpg

Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Zdrowa dieta dobra dla każdego

Trzeba
jeść, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna zjeść
każda kobieta, aby
dobrze
trawić oraz poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jadło
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie hcg

tabletki odchudzające śmierć